Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

EРSON АНОНСУЄ ВИХІД НОВИХ ОФІСНИХ ПРИНТЕРІВ

27.09.2018

З’ява нових офісних принтерів на ринку планується виробником на жовтень. Цю подію Epson підігріває чутками про розширені можливості принтерів PX-S880X і БФП PX-880FX.

 

Щоправда, попередній аналіз характеристик майбутніх пристроїв показує, що від попередніх моделей новинки відрізнятимуться лише наявністю подвоєного лотка для подачі паперу (замість одного). Ці лотки вміщують по 250 аркушів кожен, і є ще додаткова можливість встановлення третього.

Офісні PX-S880X і БФП PX-880FX працюють з чорнильними пакетами замість картриджів. Пакети з чорнилом мають додаткове кріплення з чипом і мають трохи більший об’єм, ніж зазвичай картриджі. Поки на сайті виробника немає інформації про витратні матеріали до новинок, тому не відомо, які саме пакети використовуватимуться.

 

Дві нові моделі принтерів мають схожі характеристики, з невеликою відмінністю: PX-880FX - пристрій багатофункціональний:

- автоматичний двосторонній друк

- формат друку до А4

- голівка, що друкує - PrecisionCore

- роздільна здатність друку до 4800х1200 dpi

- швидкість друку (ч/б і кольоровий) - 24 арк/хв, двостороннього - 15 арк/хв

- прямий друк з USB-носіїв

- з’єдання з USB i Ethernet.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
24 + ? = 33
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{