Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Google завершив тестування функції автоматичного вибору і друку фотографій

25.06.2020

Сервіс для зберігання фотографій Google Photos почав тестувати нову цікаву функцію. Зараз ця опція доступна лише вузькому колу людей і поки невідомо, чи буде ця функція повноцінно впроваджена в сервісі Google Photos в майбутньому.

Оплативши 8 доларів на місяць сервіс автоматично вибирав до 10 знімків з-поміж тих, які користувач опублікував за останні 30 днів. Працівники сервісу роздруковували  їх в форматі 10 х 15 см і відправляли користувачеві звичайною поштою.

Люди, бравші участь у тестуванні, могли вибирати, яким фотографіям потрібно віддавати перевагу при виборі відбитків (були доступні варіанти: "люди",  "тварини", "пейзажі" і інші). Також присутня можливість самостійно вносити зміни у список фотографій, відібраних для друку.

Пізніше стало відомо, що корпорація Google повідомила користувачів, що ця функція перестане працювати після 30 червня. Її тестування завершено. Компанія Google не повідомляє, чи все пройшло за планом або на оборот появилися непередбачені обставини які змусили розробників завершити тестування.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
18 + ? = 23
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{