Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

КЛАВІАТУРА MX KEYS: ІДЕАЛЬНА: ІДЕАЛЬНА НА ЩОДЕНЬ

06.09.2019

Logitech не втрималась і похизувалась новинкою ще до офіційного відкриття виставки IFA 2019, яка повинна відбутися в Берліні 6 -11 вересня.

4 вересня компанія показала свою нову клавіатуру MX Keys.

 

Клавіатура має низькопрофільні клавіші (із чашоподібними заглибленнями), а корпус пристрою скріплений металевою пластиною для зміцнення конструкції. Виробник переконує у підвищеній стабільності клавіш та низькому рівні шуму при натисканні.

Підключити клавіатуру до комп'ютера можна через Bluetooth або через приймач з інтерфейсом USB.

MX Keys має вбудоване підсвічування з вбудованим датчиком наближення і освітлення. Вона автоматично активується, коли користувач підносить до неї руки, а яскравість регулюється залежно від умов освітлення.

Logitech обіцяє до 10 днів автономної роботи від одного заряду з включеним підсвічуванням і до п’яти місяців без неї. MX Keys додатково комплектується кабелем з USB-A на USB-C.

Вага клавіатури близько 800 грам, а габарити пристрою - 131,63×430,2×20,5 мм. Продаватимуть новинку орієнтовно за 100 дол.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
8 + ? = 13
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{