Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

СУБЛІМАЦІЙНІ ПРИНТЕРИ НР ДЛЯ ДРУКУ НА ТЕКСТИЛІ

03.05.2019

НР оголосила про свій вихід на ринок струменевого друку на текстилі і про випус лінійки широкоформатних сублімаційних принтерів Stitch S Printers.

 

Компанія виходить із пропозиціями принтерів, які можна успішно застосовувати у виробництві м’яких вивісок, інтер’єрного декору, а також одягу.

Нова лінійка складається з трьох моделей - S300, S500 і S100. НР оприлюднила розлогі прес-релізи моделей S300 і S500, анонсувавши їх продаж на червень 2019 року. Флагманська модель S100 з’явиться у липні, а інформацію про неї виробники обіцяють надати на виставці FESPA 2019.

 

Виробник заявляє високу якість друку, точну передачу кольорів і високу відтворюваність, що особливо важливо у виготовленні одягу. Для цього на принтерах встановили спектрофотометри.

Технічні характеристики:

  • ширина друку - 162 см
  • технологія - термоструменева 
  • рекомендоване навантаження - 1200 м2 для S300 і 2500 м2 для S500 (у місяць)

Особливо хочемо підкреслити можливість заміни голівки для друку самим користувачем і наявність спеціальних інструментів для керування кольором. Як бонус, до принтерів НР пропонуватиме оптимізований папір HP Stitch S Media і спеціальні сублімаційні чорнила HP Stitch S Inks.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
24 + ? = 26
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{