Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ADATA: НОВА ГЕЙМЕРСЬКА ГАРНІТУРА УЖЕ У ПРОДАЖУ

26.11.2018

Компанія ADATA представила цікаві рішення для справжніх геймерів - клавіатуру XPG INFAREX K10 і мишу XPG INFAREX M20.

Клавіатура серед собі подібних вирізняється дев’ятьма режимами світлодіодного підсвічування. Поліпшити процес гри допоможуть клавіші з антиблокуванням, які запобігають випадковому натисканню. Ковпачки на клавішах допомагають зробити натискання більш точними, а роботу з клавіатурою - дуже зручною. До того ж, комфортними медіа кнопками можна під час гри відрегулювати звук та інші параметри.

Миша XPG INFAREX М20 має зручні, а головне, довговічні перемикачі OMRON з п'ятьма режимами DPI, які здатні забезпечити високу швидкість реакції, щоб влучити в ціль і виконати завдання. Ресурс новинки - понад 20 млн натисуань, що одразу свідчить про надійність та довговічність. Чутливість у межах від 4000 до 5000 можна налаштовувати під кожного користувача. Пристрій має бокову підсвітку, він ергономічний і зручний, тому геймерські сесії можуть тривати як завгодно довго.

До слова, лінійка XPG уже отримала престижні світові нагороди, зокрема, Good Design Award (Японія) і Excellence Gold Award (Тайвань).

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
8 + ? = 10
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{