Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Бездротові навушники Sony, у яких можна плавати і слухати музику без смартфону

06.09.2018

Новинка надійно захищена від води і пилюки. Захист класу IPX5/8 витримує занурення у солену воду на глибину до 2 метрів. А щоб ненароком не загубити, пристрій укомплектований спеціальним шнурком.

Ще одна особливість навушників WF-SP900 - це два окремі модулі для правого і лівого вуха. З’єднання й обмін даними з телефоном чи комп’ютером відбувається через Bluetooth. Заряду батареї вистачає на 3 години автономної роботи, до того ж у комплекті є зарядний футляр для продовження роботи до 12 год.

Навушники можна використовувати і як самостійний пристрій - завдяки вбудованому аудіоплеєру з флеш-пам’яттю на 4 Гбайт.

 Вибрати зручну комплектацію буде легко, адже виробник пропонує 4 розміри амбушюр і 3 розміри кріплень на вухо. Для використання навушників у воді є спеціальні амбушюри для плавання - теж у чотирьох розмірах.

Навушники Sony WF-SP900 відтворюють надзвичайно чистий і гарний звук. Користувачу буде легко відрегулювати режим звучання на свій смак: налаштувати рівень басів чи вибрати режим відтворення (клуб, арена, зал тощо). А завдяки режиму Ambient Sound Mode слухач чує і навколишні звуки, наприклад, назву наступної зупинки.

У продаж навушники надійдуть у листопаді цього року. Вартість їх на українському ринку поки не відома, а от у Європі вони коштуватимуть 200 дол.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
37 + ? = 43
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{