Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

БЕЗПРОВІДНІ НАВУШНИКИ: ЯК БУТИ ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ

11.12.2019

БЕЗПРОВІДНІ НАВУШНИКИ - штука зручна, особлива для тих, хто багато часу проводить у транспорті, тренажерному залі тощо. Очевидний недолік - вони швидко розряджаються, і зв'язок з телефоном нерідко переривається((

 

КІЛЬКА СПОСОБІВ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ "ДИСКОНЕКТУ"))

1. Зв'язок часто зникає тоді, коли у навушників низький заряд аккумулятора. Тому любителям слухати музику варто мати при собі зарядний пристрій.

2. Для стабільного зв'язку телефону з гарнітурою найкраще розташовувати їх поряд. До прикладу, якщо ви залишите телефон на кухні, а самі вийдете у сусідню кімнату, зв'язок почне "зависати".

3. Якщо навушники не підключаються після вимкнення, спробуйте видалити їх з переліку налаштованих пристроїв. А потім знову виконати пошук гарнітури та приєднатись до неї.

4. Зв'язок буде кращим, якщо ви видалите з налаштувань пристрої, якими не користуєтесь. Та це у тому випадку, коли цей перелік надто великий і через який може виникати проблема з драйверами Bluetooth.

5. Ще одна причина поганого зв'язку - поблизу знаходяться інші пристрої з увімкненим Bluetooth, до яких раніше під'єднували навушники.

6. Важливий нюанс - є гарнітура, яка підключається не автоматично після увімкнення Bluetooth, а вручну. Зазвичай, для цього використовують кнопку живлення: її натискають та тримають 10-15 секунд, поки відбувається пошук пристрою. Якщо навушники знайдено, то індикатор на них починає "миготіти" або світити постійно.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
16 + ? = 17
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{