Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAVIT HV-H2561BT ІЗ ВБУДОВАНИМ ПРОГРАВАЧЕМ

25.10.2018

Якщо ви постійно комунікуєте з людьми скайпом чи через мобільний телефон, або якщо ви любите слухати музику, виконуючи різні дії, то такі навушники саме те, що вам потрібно. Вбудований mp-3 програвач, FM-приймач і, що не менш важливо, можливість відтворювати аудіофайли з карти пам’яті MicroSD ємкістю до 32 Гб. А можливість bluetooth-з’єднання і підтримка функції голосового чату, що дозволяє приймати дзвінки просто через навушники, робить цю модель навушників справді необхідною річчю.

 

Навушники Havit HV-H2561BT мають вбудований акумулятор на 250 мА, витримають 4 години автономної роботи в режимі відтворення файлів чи розмови.

Зарядка навушників від ноутбуку/комп’ютера/розетки за допомогою usb-кабеля триває 2 год.

Поціновувачам стилю особливо сподобається дизайн цієї моделі: шкіряні “подушечки” і м’яка оббивка наголів’я, що регулюється, дають відчуття комфорту упродовж тривалого користування.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Тарас 26.10.2018, 15:53
Ціна? БЕЗРОТОВІ НАВУШНИКИ HAVIT HV-H2561BT ІЗ ВБУДОВАНИМ ПРОГРАВАЧЕМ
Любе Плюс 28.10.2018, 01:49
Тарас, по акції https://lube.ua/news/ofitsijne-vidkrittya-kopi-tsentru-lyube-plyus---22-zhovtnya ціна на навушники до 31 жовтня у магазині за адресою вул.Політехнічна,3 - 399грн.
Написати коментар
32 + ? = 40
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{