Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

BROTHER ОНОВЛЮЄ ЛІНІЙКУ ОФІСНИХ BUSINESS SMART X

09.11.2018

Офісні БФП Brother порівняно дорогі, але користувачі дуже часто обирають їх за надійність та доступність витратних матеріалів. Виробник виправдовує довіру своїх прихильників, і намагається пропонувати їм щораз доступніші варіанти.

 

Так і цього разу, Brother оновила лінійку струменевих Business Smart X - офісних пристроїв А3-формату: HL-J6000DW, БФП MFC-J5945DW сканер формату A4) і MFC-J6945DW (з А3-сканером). Кожна з них має два лотки для паперу, і працюватимуть вони на однакових картриджах. Ціни на новинки поки відомі для європейського ринку.

 

HL-J6000DW - струменевий принтер Brother серед широкого асортименту БФП виробника, який підтримує дуплексний друк. Швидкість друку 22 чорно-білих і 20 кольорових аркушів, а час виходу першої сторінки - 6 сек. Друкує напряму з USB-карт пам’яті, є підтримка Direct, Wi-Fi, а також NFC-карти безпеки для офісу.

MFC-J5945DW - БФП 4-в-1 зі схожими до HL-J6000DW характеристиками. Зачвлений максимальний формат пристрою А3, однак сканувати на ньому можна тільки до А4 формату. Додатково сканер обладнаний автоматичним подавачем документів на 50 аркушів.

Інша модель - MFC-J6945DW - це повноцінний БФП 4-в-1 А3-формату. Усе інше повністю повторює характеристики J5945DW , з лотками для аркушів, АПД і дуплексного друку включно. Його ціна, за попередніми даними, становитиме на європейському ринку 570 євро.

А вартість принтера HL-J6000DW буде значно дешевшою - його можна буде придбати за 400 євро.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
7 + ? = 17
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{