Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

CANON ПРЕДСТАВИЛА НОВИЙ І SENSYS LBP852CХ

11.02.2020

Друк якісних рекламних матеріалів не повинен коштувати аж надто дорого. Тому у компанії Canon вирішили оновити лінійку i SENSYS і створили новий принтер LBP852Cx.

Новий пристрій у лінійці достатньо компактний, щоб вміститись на офісному столі або на окремій стійці з додатковими лотками для паперу.

Роздільна здатність принтера 600 dpi на матеріалах щільністю від 60 до 300 г/м2 різного формату: від А6 листівок до банерів довжиною 1200 мм. У прес-релізі зазначено, що продуктивність новинки при односторонньому друці становить близько 36 арк/хв (формат А4) і 18 арк/хв (формат А3). До слова, перший аркуш виходить уже через 7 сек.

Стандартна комплектація передбачає наявність касети подачі паперу на 550 аркушів і багатофункціональний лоток на 100 арк.

Виробник акцентує увагу на особливій рисі принтера - на режимі оптимізації друку. Завдяки цьому можна отримувати відбитки з насиченим червоним кольором, рівномірною синьою "заливкою", загалом зі широким спектром кольорів і високою чіткістю зображення.

Програмне забезпечення Canon PosterArtist Lite, з яким сумісний новий принтер, містить багато шаблонів, які можна редагувати, і цей застосунок можна завантажити просто зі сайту виробника.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
1 + ? = 10
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{