Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

CANON ПРОПОНУЄ НОВИЙ МОБІЛЬНИЙ ПРИНТЕР

05.03.2020

Японська компанія Canon розповіла про свій мобільний принтер PIXMA TR150 з акумулятором в комплекті. Виробник позиціонує нову модель як таку, що призначена для роботи у поїздках.

Новий принтер компанії дозволяє друкувати коли-завгодно і де-завгродно. Адже має неабияку особливість - можливість роботи від акумулятора, який до того ж легко знімається. Пристрій можна під'єднати до безротової мережі та керувати ним зі смартфону.

Час до повної зарядки принтера - 2 год 20 хв. До слова, один заряд забезпечує друк до 330 аркушів.

Для друку тексту у принтері використано картридж з чорним пігментом, а для фотодруку - комбінований чотирьохколірний картридж з чорнилами на основі барвників (голубих, пурпурових, жовтих та чорних). Швидкість друку кольорових аркушів становить 5,5 аркуш/хв, а чорно-білих - 9 арк/хв.

Виробник каже, що новий пристрій повністю сумісний з ОС iOS і Android. Тож, використовуючи функцію PIXMA Cloud Link, на друк можна відправляти документи з програми Canon PRINT, і з популярних "хмарних" сервісів Google Drive і Evernote. Копію документів PIXMA TR150 робитиме за допомогою функції Smartphone Copy: варто лише зробити фото і відправии на друк.

Новинка отримала також підтримку зарядки через USB-кабель. А на монохромному OLED-дисплеї з діагоналлю 1,44 дюйма власник отримає повідомлення про рівень чорнила і залишок часу роботи від акумулятора.

Наразі виробник не повідомляє, якою буде вартість мобільного принтера. А сам PIXMA TR150 з`явиться на ринку лише у квітні цього року.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
25 + ? = 33
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{