Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Чи може друкувати принтер без кольорових картриджів? Пояснення

17.11.2023

Чи може друкувати принтер

Деякі користувачі кольорової оргтехніки замислюються над питанням: чи може принтер друкувати без кольорового картриджа? Річ у тім, що часом під час друку необхідних документів на екрані ПК з'являється повідомлення про те, що кольоровий витратний матеріал пристрою добігає кінця і його потрібно найближчим часом замінити. Після цього принтер зазвичай блокується, внаслідок чого користувачеві доводиться замінювати його витратний матеріал. Часто люди намагаються змусити працювати свій пристрій, щоб додрукувати решту необхідних текстових матеріалів за допомогою картриджа з чорним чорнилом. Загалом це завдання не є проблематичним, але існують певні тонкощі.

Але при цьому слід відразу сказати, що принтер без картриджа (чорного або кольорового без різниці), друкувати не буде. Він може бути просто порожнім і в такому випадку під час друку документа на поверхні паперу не буде відображено відповідний картриджу колір.

Отже, цей витратний матеріал обов'язково повинен знаходитися всередині пристрою для друку - він виконує свого роду роль електричної заглушки, щоб принтер міг визначити чіп, що розхідник знаходиться на належному місці. Але в цьому випадку потрібно обов'язково знати про те, що друкувати без чорнила на принтері з вбудованою друкувальною головкою, не можна, інакше головка може згоріти. Якщо принтер не має вбудованої головки для друку і при цьому його картридж порожній, то намагаючись змушувати його працювати, ви ризикуєте тільки витратним матеріалом.


Як друкувати тільки одним картриджем? 

Якщо кольорові фарби друкувального пристрою закінчилися, і ви вирішили додрукувати потрібні файли за допомогою чорних фарб, то в першу чергу перейдіть через «ПУСК» комп'ютера в меню «Принтери та факси». Потім, клацнувши на ярлику потрібного пристрою правою кнопкою миші, натисніть на «Властивості друку», після чого перед вами відкриється діалогове вікно.

Panel keruvannya 

Перейдіть у вкладку «Конфігурація кольору» і виберіть той картридж, яким ви вирішили скористатися в даний момент. Далі натисніть на "Друкувати тільки цим картриджем". У разі необхідності виберіть картридж із чорним чорнилом для чорно-білого друку або друку у відтінках сірого.

Заправити картридж

Рішення друкувати одним картриджем у більшості випадків є тимчасовим, кольорові відбитки підійдуть краще у більшості сценаріїв, тому рекомендуємо мерщій заправити ваш принтер якісними розхідними матеріалами. У цьому випадку вам допоможуть спеціалісти компанії "Любе-Плюс", 20 річний досвід та чітко підібрані розхідні матеріали не дадуть вам залишитись засмученим друком вашого друкувального пристрою.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
38 + ? = 45
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{