Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Чому принтер почав друкувати лише одну сторінку? Вирішення

16.10.2023

Принтер друкує 1 сторінку

Нерідко користувачі оргтехніки стикаються із проблемою такого типу - принтер друкує лише одну копію. Тобто, у такій ситуації, скільки б ви копій не встановлювали, пристрій надрукує документ лише в одному примірнику. Звичайно, якщо принтер не друкує в нормальному режимі, можна вдатися до послуг професіоналів, але краще заощадити та спробувати знайти та усунути причину самостійно. До того ж це зробить вас більш досвідченим щодо експлуатації власної оргтехніки.

Отже, якщо пристрій не друкує кілька копій, проблема може полягати в тому, що в налаштуваннях вашого девайса стоїть за умовчанням режим під назвою «Mopier». Це режим, що дозволяє зменшити весь мережевий трафік, відправляючи на апарат замість кількох копій лише один екземпляр із заданою кількістю друку. Але потрібно зазначити, що для цієї мети пристрій друку повинен мати певну пам'ять, яка дозволить зберігати йому подібні завдання. Але більшість моделей принтерів не мають її, і саме через це принтер друкує лише одну сторінку. Щоб привести апарат до нормального стану, відкрийте його властивості та натисніть на "викл", поруч із режимом Mopier.

Mopier

Крім того, якщо принтер замість кількох копій друкує лише одну, можливе вирішення цієї проблеми може лежати в необхідності зміни обробника друку. Для цього знову відкрийте властивості свого принтера та перейдіть на вкладку «Додатково». Там змініть модель свого апарата, наприклад HP на Microsoft. Після цього проблема має зникнути.

Але якщо принтер друкує лише одну сторінку, то можете спробувати перевстановити драйвера свого пристрою. Джерелом проблеми може бути запис у реєстрі, тобто подібний «глюк» пов'язаний із операційною системою, встановленою на ПК. Річ у тому, що в установках драйвера за замовчуванням виставляється певна кількість копій - це значення обов'язково прописується в реєстрі ОС. Якщко кількість завжди стояла "за замовчуванням", то виправте вказану там одиницю на будь-яку іншу цифру. В результаті подібної дії в реєстрі буде змінено ключ, після чого виправте значення в налаштуваннях драйвера знову на одиницю. Завдяки такому нехитрому підходу проблему, пов'язану з друком принтером лише однієї копії, буде вирішено.

Часом для вирішення проблеми достатньо додати до кінця документа порожню сторінку. Окрім того, бажано оновити драйвер свого апарата.

Таким чином, при грамотному та відповідальному підході усунути вищеописане завдання не так вже й складно, як це може здатися, на перший погляд. У будь-якому випадку проблема може бути і набагато серйознішою і для людини без професійних навичок вона може бути непід'ємною. У такому випадку рекомендуємо звернутися до спеціалістів компанії "Любе-Плюс" які виправлять всі недоліки вашої оргтехніки у найшвидші терміни.  

 

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
27 + ? = 30
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{