Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ЧОРНИЛА ДЛЯ ПРИНТЕРА: ВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ

13.02.2020

Домашні принтери уже стали звичною річчю. Щоб результати друку на них не розчаровували, потрібно виважено підійти до питання вибору витратних матеріалів.

Чорнила для принтерів – важливий елемент для якісного результату. Адже якість отриманого зображення чи тексту залежить від їх правильного вибору.

Сьогодні існує багато варіантів - дорогих і бюджетних. Проте лише на ціну орієнтуватись не варто. Насамперед все залежить від потреб і цілей.

 

ПІГМЕНТНІ

Такий вид чорнил дозволяють роздруковувати довговічні фото, які тривалий час не вигоряють і не бояться вологості. Вони мають у собі тверді органічні/неорганічні частинки розміром близько 0.1 мкм.

Недолік: не підходять для друку на глянцевому папері, адже не висихають на ньому і змащуються.

ВОДОРОЗЧИННІ

Не містять твердих компонентів, тому абсолютно безпечні. Такі чорнила виготовлені з барвника, який розчинений у воді. Тому швидко проникають у структуру паперу і швидко висихають. Однаково добре підходять для друку на матовому та глянцевому папері. Їх часто використовують для друку фотографій.

Велика перевага водорозчинних чорнил у тому, що вони сумісні практично з усіма моделями принтерів, Додатковим бонусом також є їхня відносна дешевизна.

СУБЛІМАЦІЙНІ

Це - чорнила на пігментній основі. Їхнє призначення - друк на спеціальному папері або плівці написів чи зображень, які потім переносять за допомогою термопресу на різні сувеніри і одяг.

Для такого виду чорнил характерною є стійкість, яскравість і довговічність.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
20 + ? = 26
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{