Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

EPSON анонсувала серію широкоформатних принтерів SURECOLOR SC-R5000

22.09.2020

Epson SURECOLOR SC-R5000

 

Японська компанія Epson анонсувала нову серію широкоформатних принтерів SureColor SC-R5000, призначених для друку рекламної продукції. Відмінною особливістю новинки є використання нового чорнила без запаху на водній основі UltraChrome RS.

Виробник використовує термін resin ink solution. Докладної інформації про ці чорнило поки немає, але можна припустити, що мова йде про т.зв. латексні чорнила або їх різновидностіі.

Чорнило мають сертифікати GreenGuard Gold, AgBB і French-VOC, що дозволяє використовувати друковану продукцію в школах, медичних установах, готелях і т.п. Також виробник заявляє про високу механічну стійкість відбитків.

Для компаній з середніми обсягами друку пропонуються чорнильні пакети обсягом 1,5 л, але є і варіант 2х1,5 л з функцією hot swap.

Перша модель в серії має ширину 64 дюйми. Оснащується фірмовими головками PrecisionCore Micro TFP (можуть замінюватися оператором). На борту  три незалежних нагрівача (preheat / platen heat / post-cure heat) і чотири сенсори, які забезпечують рівномірний нагрів матеріалу. За словами виробника ефективна сушка дозволяє відразу виконувати ламінування (при необхідності) і оперативно відвантажувати готову продукцію клієнту.

Також принтер оснащений системою контролю натягу матеріалу Advanced Auto Tension Control

Для управління машиною виробник пропонує Epson Edge Print RIP.

В Україні продаж Epson SC-R5000 почнеться не раніше 2021 року, але точну дату поки не названо.

Джерело: https://www.printdaily.ru/

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
15 + ? = 23
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{