Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Epson анонсував серію принтерів та БФП у світлих тонах

11.09.2018

Японський підрозділ анонсував вихід одразу кількох моделей принтерів та МФУ для домашнього вжитку.

 

Нова серія Colorio з’явиться уже цієї осені і, фактично, буде японським аналогом побутової лінійки Expression - але більш функціональним та з цікавішим дизайном.

Серед новинок розрізняють стандартні моделі з 4-ма картриджами (префікс РХ) та орієнтовані на друк фото (ЕР).

EP-711A - недорога модель БФП формату А4, яка має шість картриджів (CMYK, Light Cyan, Light Magenta). Пристрій має додатковий роз’єм для друку просто з SD-карти пам’яті і кнопкову панель керування з кольоровим дисплеєм 1,44 дюйма. Корпус новинки виробник зробив білим.

EP-811A - фотопринтер, у якого шість картриджів з водяними чорнилами. Нова модель буде доступна у двох кольорах корпусу: білий EP-811AW та чорний EP-811AB. Фотопринтер матиме кольорову панель керування з діагоналлю 2,7 дюйми і додатковий роз’єм для прямого друку з USB-флешки.

PX-S5010 з’явиться пізніше, ніж попередні моделі. Принтер формату А4 матиме 4 картриджі - чорний, голубий, пурпуровий і жовтий. Виробник заявляє швидкість друку у 15 чорно-білих та 11 кольорових аркушів за хвилину. Панель керування матиме 2,4-дюймовий дисплей і схожий з EP-50V дизайн. Відрізнятиме новинку колір корпусу (білий замість чорного) і кількість картриджів (4 замість 6).

Усі анонсовані новинки з’являться у вересні-жовтні цього року.

 

 

 

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
39 + ? = 41
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{