Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

FastFoto FF-680W. Epson каже, що він найшвидший.

18.09.2018

Японська корпорація - один з найкрупніших виробників струменевих, матричних та лазерних принтерів, сканерів тощо - почала продаж пристрою FastFoto FF-680W. Як стверджують у компанії, це найшвидший у світі сканер для фотографій, що призначений для персонального користування.

У пристрій можна завантажувати одразу до 36 паперових відбитків. А FastFoto FF-680W відсканує їх зі швидкістю одна фотографія у секунду та роздільною здатністю 300 DPI (точок на дюйм).

Новий фотосканер має й інші режими роботи. Сканувати на ньому можна двосторонні оригінали за один прохід та світлини різних форматів, з картками Polaroid і панорамними зображеннями включно. У пристрої передбачено також сканування документів з оптичним розпізнаванням тексту.

Новинка підтримує обмін даними через інтерфейс USB і бездротовий зв’язок Wi-Fi. А відскановані зображення можна зберігати у хмарному сервісі Dropbox чи Google Drive.

Новий персональний Epson FastFoto FF-680W на європейському ринку з’явиться за ціною понад 600 дол.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
34 + ? = 41
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{