Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ФОТОПРИНТЕР KODAK ІЗ ФУНКЦІЯМИ ДОК-СТАНЦІЇ ДЛЯ СМАРТФОНІВ

10.01.2018

У середині червня відома компанія Kodak розповіла про вихід нової розробки - портативного принтера Photo Printer Dock. Пристрій не лише роздруковує фотографії, але й одночасно працює як док-станція для смартфонів на базі Android та іOS.

Що ж таке Photo Printer Dock? Це -  компактний принтер, який працює із спеціальними картриджами. Ці картриджи поєднують у собі аркуші паперу 10*15 см і сублімаційну стрічку, з технологією переносу зображення, схожою на ту, що використовують у фотопринтерах Canon SELPHY. Картридж фотопринтера Kodak може зробити лише 40 відбитків - не більше. Але ці світлини дуже якісні - стійкі до води і до відбитків пальців. А процес друку більш надійний, ніж у струменевих пристроях - принтер можна перевертати, струшувати, але він працюватиме.



Функціонал новинки вражає: до Photo Printer Dock можна під'єднувати смартфон для підзарядки і працювати напряму (не через Wi-Fi). На корпусі є додаткові порти USB, microUSB, роз'єми під картки microSD і спеціальна кнопка "1Touch" для друку вибраного зображення одним доторком.

Пристрій уже доступний на Amazon. Його ціна складає 140$, а вартрість картриджа - 20$ (комплект із двох коштуватиме 35$, а з трьох на 120 фото - 45$).

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
40 + ? = 41
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{