Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Google представила безкоштовний сканер документів: як запустити

08.03.2024

Google представила безкоштовний сканер документів: як запустити

Google додала у свою програму "Файли" можливість сканувати документи. 

Робота сканера аналогічна до такої ж можливості програми «Google Диск». Щоб відкрити функцію, потрібно натиснути на спеціальну кнопку меню «Файлів». У камери є два режими – ручний та автоматичний.

Перший дозволяє користувачеві самому вибрати межі об'єкта, що сканується. Другий режим автоматично визначає налаштування. Після сканування можна обрізати або повернути зображення та змінити якість зображення.

Google сканер документів

Документи зберігаються у форматі PDF. Їх можна знайти у розділі "Відскановані". Зазначається, що зображення обробляються на телефоні, а «Файли» отримують доступ лише до готового результату.

Нова функція з'явилася у деяких користувачів у бета-версії програми Android під номером 1.2729.x. Очевидно, доступ до сканеру включається віддалено на сервері. Здебільшого функцію отримали власники смартфонів Google Pixel. Поки що не повідомляється, коли сканер зможуть скористатися всі охочі.

 

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
27 + ? = 37
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{