Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ГОТОВИЙ НОВИЙ СТАНДАРТ ЗВ'ЯЗКУ WI-FI 6E

14.01.2020

Новий стандарт бездротового зв'язку підготувала організація Wi-Fi Alliance. Перехід у діапазон Wi-Fi 6E дасть можливість пересилати дані на значно більшій швидкості.

Фахівці зазначають, що смуга 6 ГГц вирішує проблему нестачі спектра Wi-Fi, адже надає суміжні блоки спектра для розміщення 14 додаткових каналів шириною 80 МГц і 7 додаткових каналів шириною 160 МГц.

Цей діапазон "добре підходить для забезпечення безперервного зростання Wi-Fi завдяки близькості до наявної частоти 5 ГГц, більшої доступності широких каналів і меншим перешкодам від застарілих пристроїв Wi-Fi 4 і Wi-Fi 5", переконані в організації Wi-Fi Alliance.

Позначку Wi-Fi 6E матимуть пристрої, які можуть працювати на частоті 6 ГГц. Прогнозовано, першими пристроями Wi-Fi 6E будуть споживчі точки доступу і смартфони. А далі до них долучаться точки доступу корпоративного рівня. Експерти передбачають, що у промисловому сегменті, наприклад, як віддалене обслуговування, Wi-Fi 6E отримає широке поширення.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
17 + ? = 26
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{