Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

HP ВИПУСКАЄ ПРИНТЕРИ ДЛЯ "РОЗУМНОГО БУДИНКУ"

04.10.2018

Відома компанія намагається інтегрувати свої пристрої в систему “розумного будинку” і потоваришувати їх зі смарт-динаміками. На черзі, випуск перших бездротових “струменевих” Tango i Tango X, у яких нема кнопок керування на корпусі, USB-порта, а є лише роз’єм для живлення. Керування пристроями здійснюється через Wi-Fi Direct чи Bluetooth.

 

За оцінками експертів, новинка Tango має досить стандартні характеристики:  бездротовий принтер формату А4

- картриджі чорний пігментний, трикольоровий водяний (голубий, пурпуровий, жовтий)

- швидкість друку до 11 ч/б і до 8 кольорових аркушів

- функції сканера і копіра через мобільний застосунок

- роздільна здатність друку 1200*1200 dpi

- під’єднання через Bluetooth і Wi-Fi, без USB-з’єднання

- рекомендоване навантаження: 100-300 аркушів в місяць; максимальне - 500 арк/міс.

 

Технічно Tango i Тango X між собою не відрізняються. Що більше, дизайн і колір корпусу у них однаковий. Більшу вартість “х”-моделі мояжна пояснити хіба наявністю чохла сірого кольору (як у планшетів тільки з ромірими принтера).

Власники принтерів можуть приєднатись до програми HP Instant Ink, щоб оплачувати підписку на нові картриджі. Ціна підписки становить від 3 до 10 дол. на місяць. А ті, хто друкує менше, ніж 15 аркушів/міс, взагалі нічого не платять.

Загалом, усі суттєві переваги полягають у бездротових можливостях новинок. Tango перший в асортименті НР вміє взаємодіяти зі системою “розумний будинок” і виконувати голосові команди смарт-динаміка. Також рекламується можливість друкувати з будь-якої точки світу через хмару, якщо принтер “у мережі”.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
32 + ? = 40
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{