Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

HP запустила платну передплату на принтери: від $7 на місяць за друк 20 сторінок

14.03.2024

HP вводить підписку

Компанія HP ще в січні озвучила план створення сервісу підписки на друк для своїх принтерів. Як пише PCWorld, виробник запустив програму All-In Plan, яка за певну плату дозволяє користувачам роздруковувати певну кількість сторінок на місяць.

«Програма HP All-In – це комплексна підписка на друк, яка забезпечує максимальну зручність та спеціальну підтримку, необхідну для того, щоб ваш принтер завжди працював як новий» , – йдеться в описі пропозиції.

Глава HP Енріке Лоррес (Enrique Lorres) ще в січні заявив, що компанія дуже хоче створити програму підписки для використання її принтерів. Як виявилось, він не жартував.

«Наша мета – зробити друк якомога простіше. Наша довгострокова мета – зробити друк сервісом із підпискою. Це справді те, над чим ми працюємо. Ми вважаємо, що такий підхід знизить бар'єри для друку та запропонує значно зручніше рішення для наших клієнтів. А ще такий підхід буде екологічнішим» , — говорив тоді Лоррес.

Компанія пропонує один із трьох тарифних планів у рамках програми All-In Plan . У перший входить принтер із серії HP Envy із місячною платою від $6,99 і вище. У рамках другого плану пропонується принтер із серії Envy Inspire із місячною платою від $8,99. Третій план пропонує принтер із серії OfficeJet Pro з місячною платою від $12,99. Принтери Envy по суті є базовими пристроями з функцією сканера та швидкістю друку до 10 сторінок за хвилину. Envy Inspire пропонують більш швидкісний друк. Найшвидшими ж є моделі OfficeJet Pro, які також мають вбудований факс. Компанія обіцяє, що після двох років передплати пропонуватиме користувачам «оновлення», маючи на увазі забезпечення більш сучасною моделлю принтера.

Всі три моделі принтерів підтримують кольоровий та двосторонній друк. За бажанням у рамках місячного ліміту в кольорі можна роздрукувати хоч кожну сторінку — чорнило, яке входить до плану передплати, надається безкоштовно, як і сам принтер. Необхідно лише підписати угоду та внести місячну абонентську плату. Принтери самостійно визначать, коли закінчиться те чи інше чорнило і зв'яжуться зі службою підтримки HP, яка наступного робочого дня безкоштовно доставить користувачеві новий картридж з чорнилом. Якщо принтер вийде з ладу, компанія також буде готова наступного дня надати заміну.

Вартість тарифу HP Envy починається з $6,99 на місяць. За цю суму користувачу буде дозволено друк до 20 сторінок на місяць. При оплаті $8,99 у рамках того ж тарифного плану ліміт друку за місяць підвищиться до 50 сторінок, а при оплаті $10,99 — до 100 сторінок. При виборі тарифу HP Envy Inspire базова місячна ставка становить $8,99 за 20 друкованих сторінок, $10,99 за 50 сторінок, $12,99 за 100 сторінок або $18,99 за 300 сторінок. Для власників невеликих бізнесів пропонується тариф за $22,99 на місяць та 300 друкованих сторінок, а також за $35,99, де можна друкувати 700 сторінок на місяць.

При перевищенні кількості оплачених сторінок для друку HP братиме доплату. За кожні додаткові 10–15 друкованих сторінок понад тарифний план стягуватиметься по $1. Тому вигідніше не виходити за ліміт, а оформити дорожчий тариф одразу.

HP обіцяє, що передплата не передбачає ніяких «початкових витрат» з боку користувача. Принтер та чорнило компанія надає безкоштовно — потрібно лише внести місячну абонентську плату, починаючи з другого місяця користування сервісом. Протягом перших 30 днів діє безкоштовний пробний період. Але потім користувач фактично опиняється на гачку.

Після першого місяця підписки користувач вже не зможе просто відмовитися від подальшого користування сервісом. За відмову від продовження передплати доведеться заплатити штраф у розмірі від 60 до 270 доларів залежно від кількості днів користування підпискою в рамках того чи іншого тарифного плану

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
29 + ? = 30
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{