Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

КАРТИ ПАМ'ЯТІ TRANSCEND 420T ТА 420І З ПІДТРИМКОЮ BiCS4 3D NAND

05.12.2019

Transcend представила нові карти пам’яті SD/microSD – Transcend 420T та Transcend 420I. Це - карти промислового класу, у яких використано технології BiCS4, що дозволяє сформувати до 96 шарів флеш-пам’яті 3D NAND.

На відміну від накопичувачів на базі BiCS3 NAND,у яких лише 64 шарів флеш-пам’яті, нові пристрої відрізняються більшою щільністю записування.

Виробник розробив карти пам’яті SD/microSD 420T та 420I з різною ємністю - 32, 64 і 128 ГБ, і дав на них три роки гарантії.

Новинки витримують до 3 тисяч циклів записування та видалення. Виробники стверджують, що це гарантує високу надійність збереження критично важливої інформації.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НОВИХ КАРТ ПАМ'ЯТІ:

  • максимальна швидкість передачі даних до 95 Мб/с
  • широкий робочий температурний діапазон (від -40 °C до 85 °C)
  • ємність до 128 Гб/

Ці характеристики є ідеальним рішенням для оснащення компактних промислових пристроїв, таких як вбудовані комп’ютери автоматизації, ручні сканери штрих-кодів, торгові термінали, автомобільні системи, медична техніка та системи спостереження.

Новинки можуть ефективно працювати в естремальних умовах. Тестування показало їхню надійність за умов широкого діапазону температур (від -40°C до 85°C.) Також вони захищені від вологи, ударів та вібрацій, від рентгенівського випромінювання та статичної електрики.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
25 + ? = 35
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{