Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Компактне МФУ Sharp BP-20C25EU формату A3 дозволяє друкувати до 25 кольорових сторінок в хвилину

09.07.2020

Sharp BP-20C25EU

На початку липня почалися офіційні поставки бюджетного МФУ Sharp BP-20C25EU на ринок України. 

Як зазначається, ця модель МФУ формату A3 початкового рівня дозволить швидко та просто  виконувати будь-які повсякденні завдання з документообігу в офісі - незалежно від того, чи потрібна кольоровий друк, кольорове копіювання, кольорове сканування документів або прийом / відправка факсів.

МФУ BP-20C25EU працює зі швидкістю друку / копіювання до 25 листів за хвилину, Має стандартну ємність для завантаження паперу до 350 аркушів, яку можна збільшити до 1 850 аркушів. Максимальний обсяг друку / копіювання на місяць - до 36 тис. кольорових і 84 тис. монохромних відбитків.

 

Документи можна сканувати в кольоровому режимі зі швидкістю до 37 лист./ Хв. за допомогою реверсивного автоподатчика ємністю 100 листів і зберігати їх різними зручними для вас способами.

Апарат оснащений поворотним 4-дюймовим 5-рядковим ЖК-дисплеєм, світлові індикатори стану МФУ дозволять перевіряти стан машини і відправленого на неї завдання навіть на відстані.

 

На борту пристрою 2 ГБ пам'яті і накопичувач 8 ГБ.

 

МФУ, за заявою виробника, вимагає невеликий розмір зони для установки - це одне з найбільш коппактних пристроїв в індустрії в сегменті кольорових апаратів формату A3

 

Порт USB на передній панелі пристрою дозволяє проводити роздруківку документів з накопичувача або запис відсканованих документів. А за допомогою додаткового адаптера бездротового зв'язку і додатків AirPrint, Google Cloud Print або Sharpdesk Mobile, можна підключити до МФУ будь який пристрій з підтримкою Wi-Fi, щоб надрукувати безпосередньо зі смартфона, планшета або ПК.

 

BP-20C25EU дозволяє копіювати передню і задню частини ID-карти на одну сторінку одним натисканням кнопки, а також здійснювати автоматичне сортування поворотом скопійованих примірників багатосторінкових документів.

Як і всі МФУ Sharp, BP-20C25EU має широкий набір функцій безпеки, спрямованих на захист корпоративної інформації , серед них аутентифікація користувача/пристрою і ряд інших.

 

Джерело https://ko.com.ua/kompaktnoe_mfu_sharp_formata_a3_pozvolyaet_pechatat_v_cvete_do_25_stranic_v_minutu_133613?

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
19 + ? = 24
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{