Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Компанія Epson представила свій перший сублімаційний принтер формату А4

12.10.2020

Epson SureColor SC-F100

Компанія Epson представила свій перший сублімаційний принтер формату А4 - SureColor SC-F100. Компактна модель призначена для компаній, яким потрібне якісне рішення для персоналізації сувенірної продукції та створення промо-матеріалів невеликими тиражами.

Epson SC-F100 підійде для персоналізації кухлів, брелоків, чохлів для телефонів і іншої продукції. Виробники текстильної продукції зможуть брати замовлення на невеликі тиражі і буквально одиничні екземпляри виробів з унікальним дизайном, такі як кепки, сумки-шопери, фартухи, невеликі подушки.

Низька сукупна вартість володіння забезпечується за рахунок використання безкартріджной системи друку і контейнерів з чорнилом для дозаправки високої ємності по 140 мл. Крім того, робота з принтером не вимагає спеціальних знань - його просто встановити, налаштувати і обслуговувати.

Epson SC-F100, також як і старші моделі, являє собою закінчене рішення, яке включає чорнило, драйвер і папір для отримання найкращого результату.

Андрій Динкін, менеджер по широкоформатному обладнання Epson:

«SureColor SC-F100 - молодша модель в серії сублімаційних принтерів Epson. З його допомогою підприємства малого бізнесу зможуть розширити асортимент своєї продукції в сфері рекламних товарів. Безумовна перевага новинки в тому, що принтер не вимагає спеціальних знань для настройки, експлуатації або обслуговування. Крім того, завдання на друк можна відправляти по Wi-Fi через драйвер Epson, а відстежувати витрати - за допомогою нової хмарної платформи Epson Cloud Solution PORT ».

Основні характеристики:
Стаціонарна друкуюча головка Epson PrecisionCore MicroTFP

Формат друку - А4, 4 кольори


Друк по Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0


Кольоровий РК-екран 2.4 дюйма


Ємності з чорнилом обсягом 140 мл


Офіційна гарантія Epson


Дата початку продажів Epson SureColor SC-F100 на українському ринку поки невідома.

Акційні товари
S_Картридж EPSON A3 DFX5000/ 8000/ 8500 (C13S015055BA)
814,00 грн

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
42 + ? = 44
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{