Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

КОМП'ЮТЕРНА МИША INTELLIMOUSE В ОНОВЛЕНОМУ ВАРІАНТІ

31.05.2019

Покращена модель Pro IntelliMouse. Першій моделі миші IntelliMouse від компанії Microsoft цього року виповнюється 23 роки. За всю свою історію гаджет неодноразово оновлювали, вдосконалювали. Останні зміни в “еталонну” для багатьох користувачів модель внесли у 2017 році.

І от нещодавно з’явилось повідомлення про вихід нової, покращеної, версії відомої миші, яка підходить не тільки для роботи, але і для ігор.

Модель Pro IntelliMouse отримала ергономічний дизайн, зберігши при цьому дротовий інтерфейс. Кольорова гама налічує дв кольори - Shadow black І Shadow white.

Програмоване підсвічування, “покращене натискання клавіш, текстурована обробка та кабель в обплетінні” - так характеризує виробник новинку у своєму прес-релізі. Додайте сюди ще п’ять кнопок, три із яких кнопок можна програмувати, і вдосконалений датчик PixArt PAW3389PRO-MS - і ви отримаєте повну картину нової Pro IntelliMouse.

Продаж новинки традиційно почнеться із США та Канади, а далі - її чекає Європа та Азія.

Попередньо анонсована вартість становить 60 дол.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
14 + ? = 17
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{