Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

КОМП'ЮТЕРНА МИШКА ЗІ СКАНЕРОМ ВІДБИТКІВ ПАЛЬЦІВ

30.10.2018

Компанія НР представила нову комп’ютерну USB-мишку - і не звичайну, а з невеликою особливістю. Цікавинкою моделі Fingerprint Mouse є сканер відбитків пальців. На думку виробників, це допоможе краще захистити особисті дані користувачів. А ще - позбавить їх потреби щоразу вводити пароль при вході в Windows 10.

 

 

Зовнішній вигляд пристрою не має жодних особливостей - класичний дизайн, дротове з’єднання, стандартні розміри (107.02 х 67.02 х 38.7 мм) та вага (85 г), коліщатко з підтримкою надшвидкісної прокрутки, і оптичний сенсор з чутливістю, що налаштовується, - від 800 до 1600 dpi.

Незвичну для комп’ютерної мишки опцію - сканер - вбудовано у сам пристрій. Завдяки апаратному шифруванню за алгоритмом AES з 256-бітовим ключем, усі біометричні дані зберігаються безпосередньо на девайсі. Наразі лише система Windows Hello отримує сигнал про успішну ідентифікацію або перевірку. Однак у майбутньому розробники планують запровадити це і для інших ОС.

 

 

Розробники наголошують, що їхня USB Fingerprint Mouse буде зручною для всіх - нею зможуть користуватись і правші, і шульги. А пропонують новинку за ціною 50 дол.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
31 + ? = 34
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{