Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Konica Minolta лідирує за лояльністю до бренду сімнадцятий рік поспіль

07.02.2024

Konica Minolta висока лояльність клієнтів

Konica Minolta сьогодні оголосила про те, що сімнадцятий рік поспіль посіла перше місце в рейтингу лояльності до бренду в рейтингу Brand Keys Customer Loyalty Engagement Index® (CLEI). Перемога підтверджує, що Konica Minolta найкраще відповідає або перевершує очікування клієнтів серед усіх брендів, що змагаються в категорії.

Brand Keys, нью-йоркська консалтингова компанія з питань лояльності та залучення клієнтів, публікує щорічне синдиковане дослідження, у якому відзначено Konica Minolta за лояльність до бренду в категорії «БФП Офісний ксерокс» (багатофункціональний принтер). Дані Brand Keys малюють детальну картину драйверів категорій, які залучають клієнтів, формують лояльність і забезпечують реальні прибутки.

Результати цього року підтверджують очікування споживачів як найбільш точний і передбачуваний індикатор лояльності, переконливо доводячи, що краща відповідність очікуванням споживачів перетворює повсякденні бренди на «переможців лояльності». Дослідження також показує, що споживачі не будуть просто погоджуватися. Їхні емоційні очікування найважче виміряти, але саме тому вони найцінніші. У цьогорічному опитуванні очікування між категоріями зросли на 34 відсотки, але в середньому більшість брендів витримали лише вісім відсотків. Loyalty Juggernauts скорочує цей розрив до 50 відсотків, тим самим фактично гарантуючи постійну та постійну лояльність клієнтів.

«Надання виняткової підтримки клієнтів має вирішальне значення для розвитку взаємовигідних стосунків, які отримують позитивний досвід і, зрештою, призводять до успіху наших клієнтів», — сказала Стейсі Суджібун, директор з корпоративного маркетингу та комунікацій бренду Konica Minolta.

«Завдяки взаємній довірі та прозорості ми продовжуємо підтримувати лояльність наших клієнтів і прагнемо підтримувати обслуговування клієнтів світового рівня, що дозволяє нам заробляти це визнання щороку».

 

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
13 + ? = 17
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{