Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

МАРШРУТИЗАТОР XIAOMI 6-ГО ПОКОЛІННЯ

18.02.2020

Разом із презентацією Xiaomi Mi 10 компанія Xiaomi представила свій перший маршрутизатор 6-го покоління - Mi AIoT AX3600.

Роутер має доволі привабливий строгий зовнішній вигляд - його корпус виконаний у чорному кольорі.

 

Для якісного і стабільного зв'язку новинка має 7 антен, одну з них виокремили для підтримки AIoT. Їх сигнал вільно покриває 2 футбольних поля.

Маршрутизатор використовує технологію OFDMA і автоматично знаходить нові пристрої. Плюс - налаштовує мережу "одним кліком". Одночасно до нього можна під'єднати 248 пристроїв.

У компанії повідомили, що новий маршрутизатор буде заснований на платформі корпоративного рівня Qualcomm Networking Pro 600 .

Максимальна пропускна здатність збільшилася на 155% в порівнянні з попереднім поколінням.

 

Xiaomi також пропонує звернути увагу на гібридний пристрій, що поєднує в собі бездротову зарядку потужністю до 30 Вт для смартфонів і Bluetooth-колонку. Смартфон може перебувати на зарядці і при цьому транслювати музику через цей динамік. Xiaomi переконує, що якість звучання є досить високою. Вартість колонки-зарядки складає 249 юанів (близько 36 $).

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
37 + ? = 41
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{