Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

МЕХАНІЧНИЙ HOLGA PRINTER Б'Є ВЛАСНІ РЕКОРДИ НА KICKSTARTER

06.11.2018

Група ентузіастів збирає на Kickstarter кошти для серійного випуску механічного принтера Holga Printer, який роздруковує світлини зі смартфону.

 

Незвичайний принтер - це суто механічний пристрій, без акумулятора і батарейок, портів і bluetooth-приймача. Holga Printer складається лише з пластикового корпусу і паперу для проявки.

Принцип дії новинки, на думку деяких оглядачів, не дуже відрізняється від “камери обскура” - робить знімок екрану прикладеного до нього смартфону і проявляє його на полароїдному папері. При цьому, застосовують звичайні стандартні фотокартриджі, які можна купити де-завгодно (офіційна сторінка розробників пропонує звернути увагу на “витратники” Fujifilm Instax Mini).

Зважаючи на те, що пристроїв для друку зі смартфонів існує вдосталь, цей стартап виглядає швидше розвагою для прихильників ретро-стилю. Проте розробники сподіваються, що їхнє “дитя” користуватиметься популярністю ще й завдяки застосунку Holga Cam App для стилізованої обробки зображень.

 

За два тижні від появи проекту на Kickstarter, уже зібрано понад 60 тис. дол. Попереду ще місяць, а отже, прихильники Holga можуть сподіватись, що таки отримають пристрій і зможуть друкувати світлини у будь-якому місці без електрики, батарейок чи зарядного.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
36 + ? = 38
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{