Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Міфи про паперову продукцію

15.07.2022

Коли йдеться про стійкість друкованої продукції та паперу, важливо вміти відокремлювати достовірні факти від суб'єктивних думок та хибної інформації. Приведемо список як і відвертих міфів так і неочікуванних фактів про паперову продукцію.

Міф

Європейські ліси зникають. 

Щоденний приріст площі, що займає ліси в Європі, дорівнює території розміром понад 1,500 футбольних полів.

 

Міф

Папір шкідливий для довкілля.

Основа паперу – деревина, природний поновлюваний матеріал. У процесі зростання дерева поглинають із атмосфери CO2. Більш того, як продукт з деревини, папір утримує вуглець протягом усього терміну життя.

 

Міф

Виробництво паперу одна із головних причин викидів парникових газів в атмосферу.

Виробництво паперу, целюлози та друкована промисловість є галузями, що виробляють одні з найнижчих показників викидів парникових газів – їх обсяг становить 1% від усіх світових викидів парникових газів.

 

Міф

Друкована продукція та папір неекономічні.

Папір є одним із найбільш утилізованих товарів у світі. Коефіцієнт утилізації паперу в Європі у 2014 році зріс до 72%, що еквівалентно переробці 2 тонн паперу щомиті!

 

Міф

Електронні засоби комунікації менш шкідливі для довкілля, ніж паперові.

Щорічно електронна промисловість – найбільша та швидкозростаюча індустрія у світі – генерує до 41 млн тонн відходів електротехнічного та електронного обладнання, такого як комп'ютери та смартфони.

 

 

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
3 + ? = 12
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{