Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

МИШКУ LOGITECH НАЗВАЛИ МАГНІТНИМ ДИВОМ

31.10.2019

Мишки серії MX Master від Logitech і раніше відрізнялися своїми коліщатками від інших подібних "представниць". Однак у новій MX Master 3 виробники перевершили самі себе. Вони використали рішення, яке експерти назвали "магнітним дивом".

ЯК ПРАЦЮЄ ЗВИЧАЙНА МИША? Коліщатко звичайної миші працює з фіксованими кроками - тобто, не можна встановити проміжне положення. Причиною є спеціальні виступи, по яких "скаче" скрол.

ЯК ПРАЦЮЮТЬ МИШІ МХ MASTER? У мишах MX Master є два робочі режими: з фіксованим кроком і без фіксації. Якщо раніше для другого, плавного, режиму використовувався електромотор, пружина, набір тяг та механічний фіксатор у вигляді кульки, то у MX Master 3 застосували магніти. Спеціальна котушка намагнічує або розмагнічує ці магніти. При цьому нова електромагнітна система - технологія MagSpeed - перемикається між режимами за 50 мілісекунд. Перемикання відбувається автоматично, залежно від інтенсивності використання скролу користувачем.

 

Передбачено також механічне перемикання між режимами - швидким ривком "скролу" або кнопкою у центрі пристрою.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
20 + ? = 23
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{