Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

МОДИФІКАЦІЯ ПРОГРАМИ ЗБІЛЬШУЄ РАДІУС WI-FI НА 60 МЕТРІВ

29.10.2019

Відомо, що звичайний роутер (частота 2,4 ГГц) покриває радіус 92 метри. Проте попри велику, на перший погляд, відстань, цього інколи буває не достатньо, і доводиться щось придумувати та шукати інші виходи. Тому недавнішнє відкриття значно спрощує роботу з роутерами, адже може збільшити радіус Wi-Fi ще на 60 метрів модифікацією програмного забезпечення.

Науковці Університету Брігема Янга запропонували використовувати протокол On-Off Noise Power Communication (ONPC). Вони стверджують, що з використанням ONPC зв’язок буде стабільним навіть при швидкості один біт на секунду. Тоді як стандартний Wi-Fi для своєї нормальної роботи і стабільного сигналу потребує швидкості принаймні мегабіт на секунду. Інакше він просто розриває з’єднання. Протокол ONPC допомагає "втримати" це з'єднання навіть при низьких швидкостях обміну даними.

Тестування засвідчило збільшення радіусу роботи стандартних роутерів з програмним додаванням ONPC на 67 метрів. Виробники переконують, що їхнє рішення можна застосувати у будь-якому роутері. Що більше - навіть у Bluetooth.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
32 + ? = 33
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{