Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

НАВУШНИКИ 1MORE - ДЛЯ АКТИВНИХ І СПОРТИВНИХ!

25.02.2019

1More - дочірня компанія Xiaomi, яка займається звуковою електронікою для смартфонів, планшетів, комп’ютерів тощо.

Xiaomi знають насамперед завдяки смартфонам. Але цей китайський бренд має й інші хороші товари, наприклад, хороший асортимент внутрішньоканальних навушників. Гарнітуру XIAOMI, як і смартфонів, добре характеризує оптимальне співвідношення “ціна-якість”.

Найактуальніша модель бренду - 1MORE iBFree Sport Black (E1018-BLACK) - найкраще підійде людям, що активно займаються спортом чи танцями. Добре продуманий корпус має невеликий нахил для зручного розташування у вусі. До комплекту входить 3 набори амбушюр для найкращої фіксації та максимального комфорту.

 

 

Алюмінієвий корпус пристрою, витривалий і стійкий до пошкоджень, має спеціальне покриття, що не залишає відбитків, а також захист IPXч6 від дощу чи поту.

Попри привабливий дизайн, гарнітуру характеризує ще й еталонне звучання. А як інше, якщо до створення моделі доклався Luca Bignardi, знаний звукорежисер та володар Греммі! Покращений мікрофон MEMS, усуває перехресні перешкоди і статичний фон для чистого звучання під час телефонних дзвінків.

Шнур довжиною 70 см зручний і не чіпляється за одяг. На ньому розташовано пульт із вбудованим мікрофоном. Інтелектуальна технологія дистанційного керування сумісна з iOS і Android. Завдяки зручному пульту управління ви можете налаштувати гучність, вибрати композицію, зупиняти або відтворювати музику, а також відповідати на дзвінки.

З’єднання Bluetooth 4.2 забезпечить якісну, плавну передачу сигналу на відстані до 10 метрів без розірвань та втрати сигналу.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
27 + ? = 30
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{