Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

НР РОБИТИМЕ КАРТРИДЖІ ІЗ ПЛАСТИКОВИХ ПЛЯШОК

08.01.2018

Відома в усьому світі компанія-виробник Hewlett Packard презентувала світові своє нове інноваційне рішення у рамках проекту по захисту екології. Представники НР Inc. на конференції Power of Print 2017 оголосили про запуск виробництва картриджів з пластикових пляшок. Старт програми відбудеться на Гаїті - у найбіднішій країні Західної півкулі. Збирання сміття тут є одним із небагатьох чесних способів заробітку населення цього регіону. Тому виробник принтерів і витратних матеріалів до них не прогадав, розташувавши своє виробництво картриджів із вторсировини саме на Гаїті. 

Саму технологію виготовлення картриджів із пляшок компанія HP Inc. тримає у таємниці і не розголошує жодних технічних деталей. Окрім самого факту старту програми, яка, без сумніву, позитивно впливатиме на імідж виробника. Велика кількість  програм лояльністі і розумних піар-рішень допомогають компанії залишатись у переліку світових лідерів на ринку техніки для друку.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
7 + ? = 14
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{