Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ПЕРШИЙ СТРУМЕНЕВИЙ EPSON З ЛІНІЙНОЮ ГОЛІВКОЮ ДРУКУ

18.01.2018

Компанія Epson офіційно представила перше офісне обладнання з лінійною голівкою друку. Свої струменеві БФП - Epson WorkForce Enterprise - виробник позиціонує як перші струменеві пристрої для бізнесу. 

Серію представляють два кольорові пристрої у форматі А3+. Окрім лінійної голівки, особливістю новинок є і висока швидкість друку. Epson WorkForce Enterprise WF-C20590 друкує до 100 арк/хв, а Epson WorkForce Enterprise-C17590 - до 75 арк/хв. 

Голівка друку, шириною усього 43 мм, вміщує 33 500 дюз. Вона підтримує друк краплями змінного розміру. Це значно покращує роботу БФП, а отже швидкість і надійність пристрою. 

Така струменева голівка, що друкує, не новина для самого Epson.  Компанія уже використовує їх у промислових широкоформатних машинах. У новій серії для офісу виробник впроваджує перевірені передові рішення. Лінійна голівка друку з автоматичною перевіркою стану і компенсацією закупорених дюз попереджають появу смуг при друці. А спеціальна електростатична стрічка замість роликів підтримує високу якість друку при високій швидкості. 

Компанія-виробник стверджує, що Epson WorkForce Enterprise - це оптимальне рішення з низькою електрозатратністю. Адже попри усі заявлені можливості, енергоспоживання цих БФП  знижено до 96% у порівнянні з лазерними пристроями з аналогічною швидкістю друку.

Новинки із серії Epson WorkForce Enterprise почали надходити у продаж вже із початку серпня.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Dmytro 24.01.2018, 02:50
Цікаво чи буде він конкурувати з лазерним друком?
Адміністратор 25.01.2018, 19:05
Dmytro, Звичайно будуть!
Написати коментар
4 + ? = 10
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{