Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ НАВУШНИКІВ LOGITECH ДЛЯ BATTLE ROYAL

09.04.2019

Лінійка ігрових навушників Logitech поповнилась одразу кількома новинками. Нові моделі сподобаються і любителям RGB-підсвітки, і прихильникам жанру Battle Royal.

 

До перших віднесемо навушники Logitech G935 і G635. Їх особливістю є наявність яскравої підсвітки. Що більше, її можна синхронізувати з медіафайлами ігор, фільмів та музичних треків.

У Logitech G935 є вбудований регулятор гучності, 50-мм аудіодрайвер Pro-G і чіп об’ємного звуку X 2.0 Surround Sound . Ця модель - безпровідна, а її аккумулятор витримує до 12 годин автономної роботи.

Ще одна модель - Logitech G635 - за характеристиками схожі на попередню модель, однак мають дротове з’єднання.

Новинки G432 і G332 трішки дешевші за версії G935 i 635 через відсутність RGB-підсвітки. Їхня вартість орієнтовно сягатиме 80 і 60 дол. відповідно. Вони також мають 50-мм аудіодрайвер Pro-G. Однак, чіп X 2.0 Surround Sound має лише модель G432.

Офіційний сайт Logitech вже почав приймати попередні замовлення, хоча самі моделі надійдуть у продаж лише наприкінці місяця.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
5 + ? = 11
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{