Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

СКАНЕР CANON З РОЗШИРЕНИМИ ФУНКЦІЯМИ

12.01.2018

Canon представила на широкий загал сканер для документів з розширеними функціями і підвищеною продуктивністю. Новий imageFORMULA DR C230 розроблено спеціально для малих та середніх робочих груп. Функції та опції, передбачені у ньому, дозволяють ефективно сканувати навіть у складних умовах та при великих навантаженнях. 



imageFORMULA DR C230 - це компактний пристрій зі швидкістю сканування 30 сторінок або 60 зображень у хвилину. На ньому можна сканувати різноманітні документи. Механізм подачі сканера на 60 аркушів здатен опрацювати навіть паспорт, товщиною до 6 мм.

Спеціальна програма Canon CaptureOnTouch Pro розпізнає тексти, розділяє пакети і сканує файли в загальні папки,на електронну пошту, FTP, принтер чи хмарні сервіси. Вигляд документу покращують й інші функції: обробки зображень, автоматичного вирівнювання та розпізнавання орієнтації тексту.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
28 + ? = 31
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{