Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

У НОВИХ НАВУШНИКАХ NOKIA МОЖНА ПІРНАТИ НА ГЛИБИНУ

09.09.2019

Компанія Nokia представила на виставці IFA 2019 чимало продуктів, але найцікавішою новинкою стала гарнітура Power Earbuds.

Виробник запевняє у захисті від вологи та пилу за стандартом ІРХ7, що рідко зустрічається у навушниках. Фактично це дає змогу пірнати з цим девайсом на глибину до 1 метра і тривалістю до пів години.

 

Комплект-новинка складається з двох True Wireless навушників у спеціальному боксі. Габарити самих навушників 25 x 23 x 23.8 мм, а боксу — 79 x 48.5 x 31 мм.

На корпусі є порт USB Type-C. 6-мм графенові драйвери забезпечують високу якість звучання. З пристроями гарнітура з'єднується через Bluetooth 5.0.

Бездротова гарнітура вражає своєю автономністю. Виробник стверджує, що вони здатні пропрацювати до 150 годин! Це, звичайно, сумарна автономність з умовою підзарядки у футлярі (який має аккумулятор ємністю 3000 маг і якого доятатньо на 30 повних зарядок). Самі навушники теж цілком автономні - до 5 годин роботи (адже оснащені батареєю на 50 маг).

Випускатимуть новинку у чорному та сірому кольорах. А коштуватиме вона 80 євро.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
11 + ? = 14
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{