Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

У SAMSUNG ПРИДУМАЛИ НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ SSD

03.10.2019

Головний страх споживачів щодо твердотільних накопичувачів SSD - "вони зношуються і ламаються" - мають на меті здолати інженери Samsung.

Цей південнокорейський виробник створив три нові технології. У своєму прес-релізі він стерджує, що вперше в індустрії є можливість випускати SSD, які ніколи не «вмруть».

 

Фактично, це три програмки які вберігають від збою окремих чипів NAND-флеш, адже в цих дисках використовується 512 мікросхем пам’яті в стеках по 100 шарів на чип.

Перша технологія називається fail-in-place (FIP). Вона гарантує працездатність накопичувача при відмові якоїсь мікросхеми флеш. Наприклад, раніше при збої флеш-чипа контролер переводив SSD у заблокований режим. Зараз же контролер диску просто вимикає той чип. А сама технологія Samsung FIP переміщує дані зі збійної мікросхеми на працездатну.

Друга технологія Samsung SSD virtualization дозволяє віртуально розділити один SSD на 64 віртуальних для багатьох користувачів. Це рішення для компаній, адже самі диски PM1733 та PM1735 є корпоративними.

Третя технологія V-NAND machine learning намагається точно визначати характеристики кожної комірки флеш-пам’яті. Для цього залучаються технології великих даних, і вони показують збійні місця. Прошивка SSD намагається оминати проблемні комірки для утримання високих швидкостей роботи накопичувача.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
20 + ? = 23
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{