Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

В УРАЇНІ СТАРТУВАВ ПРОДАЖ НОВОГО РОУТЕРА ARCHER С400

16.10.2019

Прес-служба компанії TP-Link розповіла про новинку, яка нещодавно з'явилась на українському ринку.

Нова модель роутера - TP-Link Archer C4000 - має чотирьохядерний 64-бітний процесор із тактовою частотою 1,8 ГГц, який забезпечує швидкодію пристрою. Загальна швидкість Wi-Fi-з’єднання - до 4000 Мбіт/с: до 750 Мбіт/с буде на частоті 2,4 ГГц і до 1625 Мбіт/с на кожному з двох частотних діапазонів 5 ГГц.

 

Чотири гігабітних порти LAN і гігабітний порт WAN збільшують до максимуму швидкість кабельного підключення. У роутері присутня функція агрегування каналів, що також збільшує швидкість до 2 Гбіт/с.

Завдяки технології MU-MIMO пристрій одночасно роздає чотири потоки даних. Шість зовнішніх антен й технологія Beamforming дозволяють визначати місце розташування приймаючих гаджетів і посилювати в їхньому напрямку Wi-Fi-сигнал.

Розробники кажуть, що у TP-Link Archer C4000 є порти USB 2.0 і 3.0. Через них за необхідністю можна підключити зовнішній жорсткий диск, щоб передавати великі файли всередині мережі.

Новинка має зручну систему батьківського контролю. Користувачі зможуть обмежувати час, який діти проводять онлайн і блокувати певний контент. Пристроєм можна керувати дистанційно через мобільні пристрої на Android та iOS.

 

В Україні придбати цей маршрутизатор можна за 6 тис. грн.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
20 + ? = 30
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{