Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

XIAOMI ГОТУЄ НОВИНКУ MI TRUE WIRELESS 2

07.08.2019

Китайська корпорація Xiaomi знову приємно здивувала поціновувачів своїх електронних пристроїв. Мова про нещодавній анонс новинки в асортименті навушників. 26 липня 2019 року їх перелік поповнився однією новою моделлю - Mi True Wireless Earphones 2.

 

Гаджет ще не представили офіційно, але його вже успішно сертифікували. Нова модель - це як "останній писк моди" у сфері персонального прослуховування музики: з усіма технологічними новаціями і дизайном.

Фахівці Bluetooth Special Interest Group (SIG) встигли протестувати ці бездротові навушники. Вони назвали Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 безпечними для щоденного використання.

Уже відомо, що новинка має модуль Bluetooth 5.0. Нагадаємо, що це найновіший модуль на ринку і забезпечує він радіус роботи аж до 50 метрів. Про ємність акумулятора у навушниках наразі нічого не відомо.

Зважаючи на успіх попередньої моделі, можна очікувати, що на користувачів чекають два незалежних один від одного навушника із зручним спеціальним кейсом для транспортування і зарядки.

До інших переваг нової моделі можна залічити підвищену шумоізоляцію і можливість підібрати оптимальний розмір амбушюр. Фахівці стверджують, що Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 зможе похвалитися досконалішою конструкцією, яка забезпечує більш надійну посадку в вусі. А це вже стає серйозним конкурентним викликом для AirPods від Apple, які наразі цим похизуватись не можуть.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
36 + ? = 43
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{