Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА НОУТБУКОМ?

30.01.2020

Немає значення, новий ваш ноутбук чи давній, ви повинні правильно доглядати за своїм девайсом. Тоді можна сподіватись, що пристрій слугуватиме вам значно довше)

НАЙПЕРШЕ, ПОДБАЙТЕ ПРО "АНТИВІРУС" Встановіть і оновлюйте антивірусні програми для захисту пристрою. Періодично перевіряйте весь комп’ютер на наявність вірусів.

УНИКАЙТЕ ПЕРЕГРІВУ НОУТБУКА Якщо працювати на пристрої тривалий час, можна спровокувати його перегрів, адже вбудований вентилятор може не впоратись з перевантаженням. Перегрів загрожує пошкодженням материнської плати чи інших елементів. ПОРАДА: Час від часу вимикайте комп’ютер принаймні на 30‒60 хвилин. Або користуйтесь спеціальною підставкою для пристрою, яка не дає йому перегрітись.

НЕ МОЖНА РІЗКО ВИСМИКУВАТИ ШНУР ПРИСТРОЮ З РОЗЕТКИ Недбале поводження може призести до пошкодження самого шнура чи гнізда, або ж навіть до короткого замикання.

НЕ ЇЖТЕ НАД НОУТБУКОМ З їжею та напоями краще до пристрою не підходити ближче, ніж на 50 см. Рідина та крихти від їжі можуть вивести з ладу ваш гаджет. Регулярно чистіть клавіатуру та екран спеціальними засобами та аксесуарами.

ОБЕРЕЖНО ЗАКРИВАЙТЕ КРИШКУ НОУТБУКа Переконайтесь, що між клавіатурою та екраном немає сторонніх предметів.

БАТАРЕЯ ПРИСТРОЮ ТЕЖ ВИМАГАЄ УВАГИ Не виймайте батарею щоразу, коли пристрій "зависає". Ризикуєте пошкодити її та втратити дані. Після закінчення терміну придатності батареї, придбайте нову у сертифікованому сервісному центрі.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
31 + ? = 37
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{