Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ЗМІ ПОВІДОМИЛИ ПРО НАМІР XEROX КУПИТИ НР INC

13.11.2019

Знаменита Xerox має намір цілком і повністю викупити лідера на ринку техніки для друку - HP Inc. І якщо спочатку ніхто не вірив у ці чутки, то уже зараз є підтвердження про перемовини представників двох компаній. Про це повідомляє The Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на свої джерела.

Очікують, що пропозиція Xerox для НР буде вищою, ніж ринкова вартість. Компанія передбачає оплату оплату готівкою і акціями.

WSJ нагадує, що Xerox зараз очікує $2,3 млрд від угоди щодо продажу частки у спільних підприємствах з Fujifilm Holdings Corp. Fujifilm викупить у Xerox 25% акцій Fuji Xerox і стане власником 100% компанії.

 

Видання WSJ пише, що обидві компанії зараз скорочують витрати, і об'єднання може допомогти їм підвищити ефективність, економлячи понад $2 млрд.

Попри вкрай низьку ймовірність досягнення угоди, сам факт серйозного ставлення до цього з обох сторін є дуже цікавим. Адже НР вартує набагато дорожче, ніж Xerox, та й капіталізація Xerox приблизно утричі нижча.

Та ринок уже відреагував на це повідомлення. Акції обох компаній виросли: у HP на 6,4%, а у Xerox – на 3,5%.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
34 + ? = 44
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{