Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

З'ЯВИЛАСЬ ГАРНІТУРА З ОБ'ЄМНИМ ВОСЬМИКАНАЛЬНИМ ЗВУКОМ

07.06.2019

Відома американська компанія, що займається розробкою і створенням професійного ігрового обладнання, представила нову модель дротової гарнітури. Для підключення потрібен кабель довжиною 1,3 м з роз’ємним діаметром 3,5 мм.

Новинка отримала назву Razer Kraken X. Експерти відносять її до лінійки недорогих моделей початкового рівня. Сам виробник класифікує її як “спеціально створену ультралегку і зручну для ігор упродовж усього дня”.

 

Компанія стверджує, що стандартом для усіх ігрових гарнітур цього року стала підтримка 7.1 - восьмиканальний об’ємний звук. Але, зазначає виробник, в Kraken X підтримка об’ємного звуку працює лише при під’єднанні до ПК з 64-розрядною ОС Windows 10.

Вага моделі всього 250 г. Комплектується регульованим наголів’ям та амбушурами зі спіненого матеріалу з ефектом пам’яті. Мікрофон прикріплений до навушників гнучкою ніжкою, вимикач мікрофона і регулятор гучності розташували на навушнику.

Характеристики гарнітури:

частотність - 12- 28000 Гц

імпеданс - 32 Ом

чутливість - 106 дБ (на частоті 1кГц)

Базова кольорова гама гарнітури - чорна і чорна зі синіми вставками. Вартість - 50 дол (у Європі 60 євро) - стала і не залежить від кольору виробу.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
13 + ? = 15
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{