Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

HP ВИГОТОВИТЬ ПРИНТЕРИ ДЛЯ XEROX

14.06.2019

Дві компанії почнуть тісне співробітництво. Обидві надіються отримати вигідного партнера і відповідно, розширити сфери впливу.

 

НР бачить у Xerox стратегічного партнера для розвитку B2B-сервису Device as a Service (Пристрій як послуга). Фактично - це буде комплексна програма обслуговування корпоративних клієнтів. Основною є ідея прокату комп’ютерної техніки. Фірма платить НР певну суму щомісяця, і отримує для своїх співробітників всі необхідні пристрої (ПК, ноутбуки, принтери, БФП тощо). Очевидно, що у “пакет” входять розхідні матеріали, сервісне обслуговування і консультації фахівців.

У цьому напрямку Xerox стає стратегічним субпідрядником програми. Адже компанія відома своїми широкими можливостями в обслуговуванні запитів середнього і малого бізнесу.

Щодо Xerox, то виробник може значно розширити свій асортимент. НР передасть їй кілька нових моделей лазерних принтерів і БФП формату А3 і А4. Усі вони будуть під брендом Xerox і працюватимуть на прошивці Xerox ConnectKey. До того ж, компанія отримає право продавати ПК, монітори і супутні товари виробництва НР.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
40 + ? = 45
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{