Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Konica Minolta анонсувала струменеву систему УФ-друку AccurioJet KM-1e B2+

20.07.2020

Konica Minolta

За словами виробника, новинка замінить собою модель KM-1 і розрахована на те, щоб стати містком між цифровою та офсетною технологіями і потіснити аналог HP Indigo на ринку комерційного високошвидкісного цифрового друку. Анонсована модель забезпечує привабливі для ринку високу продуктивність і відмінну якість друку на дуже широкому діапазоні матеріалів. Базові характеристики KM-1e не відрізняються від її попередниці. Зокрема, незмінними залишилися: швидкість друку - до 3000 односторонніх і 1500 двосторонніх арк./год, що еквівалентно 200 арк. формату А4 в хвилину.

Konica Minolta сфокусувалася на розширенні діапазону друку, збільшенні часу безвідмовної роботи і зниженні вимог до обслуговування, а також на ряд поліпшень продуктивності, включаючи автоматичну вкладку стрічки і можливість інтеграції в будь-яку АСУ ТП. При збереженні роздільної здатності 1200 dpi в ЦПМ AccurioJet KM-1e будуть використовуватися нові друкуючі головки KM 1800i, поліпшені УФ-чорнила і нові датчики розпізнавання печатних матеріалів.

Машина формату 585 × 750 мм, як і її попередниця, може працювати з матеріалами товщиною 0,06-0,6 мм, але інженери Konica Minolta поліпшили проводку тонких листів. За словами виробника, KM-1e, пропонується п оки  тільки в конфігурації CMYK і може запечатувати майже всі «офсетні» види паперу без попереднього покриття, а також прозорі пластики, плівки, металізовані і кольорові сорти паперу. Власники ЦПМ AccurioJet KM-1 зможуть модернізувати їх до KM-1e.

Перша інсталяція ЦПМ Konica Minolta AccurioJet KM-1e відбулася під час карантину в одній з друкарень Німеччини.

 

Джерело: Konica Minolta

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
8 + ? = 14
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{