Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Konica Minolta запустила онлайн-платформу для віддаленої сервісної підтримки користувачів

04.08.2020

airelink

Компанія Konica Minolta запустила хмарну онлайн-платформу AIRe Link, яка призначена для віддаленої сервісної підтримки користувачів. Попередні результати її тестування, яке почалося чотири місяці тому, показують, що вона дозволяє вирішити приблизно половини виникаючих проблем без виклику сервісного інженера.

Принцип роботи AIRe Link досить простий: користувач заходить на сервіс через браузер зі звичайного мобільного пристрою (завантажувати спеціальний додаток не потрібно) і фіксує там проблему. Далі йому приходить запрошення по СМС або електронною поштою від сервісної служби, яке він приймає і запускає онлайн-сесію, в процесі якої голосом і за допомогою відео пояснює суть проблеми в режимі реального часу. Технічний фахівець бере участь в обговоренні також використовуючи відео, аудіо, зображення та інші інструменти - він може акцентувати увагу на тому чи іншому місці або вузлі машини, може поділитися потрібним документом і т.п. Після визначення проблеми, якщо це можливо, користувач отримує рекомендації по її усуненню. Також на платформі можна оформити замовлення необхідних запасних частин або витратних матеріалів - якщо візит інженера все-таки знадобиться, вони вже будуть в наявності, що дозволить йому виконати всі роботи в перший же візит.

Зараз AIRe Link знаходиться в стадії відкритого бета-тестування. Очікується, що воно продовжиться до кінця 2020 року, після чого розробник відкриє сервіс для всіх, запропонувавши різні варіанти використання (в т.ч. безкоштовний) з різним набором функцій. Невідомо чи буде саме україномовна або русійськомовна підтримка, але якщо Ви добре знаєте англійську мову  можете спробувати сервіс прямо зараз.

 

Джерело: https://www.printdaily.ru

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
12 + ? = 18
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{