Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

ЛАЗЕРНІ ПРИНТЕРИ NEVERSTOP LASER МАЮТЬ т.зв. СНПЧ

04.06.2019

Уже улітку стартує продаж пристроїв друку нового типу від компанії НР, у яких замість стандартних картриджів встановлено т. зв. систему неперервної подачі чорнил. Лазерні принтери з СНПЧ отримали назву Neverstop Laser.

До стартової лінійки увійдуть чотири моделі - 1000а, 1000w, 1200a, 1200w.

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • 1000a – стандартний принтер без додаткових функцій
  • 1000w – принтер з можливістю підключення через Wi-Fi і підтримкою Direct
  • 1200a – БФП 3-в-1 (принтер, сканер, копір)
  • 1200w – БФП 3-в-1 з підключенням через Wi-Fi і підтримкою Direct.

Попри відмінності, всі моделі мають однакову швидкість друку (до 20 арк/хв), кнопкову панель керування, лоток для паперу на 150 аркушів, і однаковий ресурс друку на “одному засипанні” (5000 арк. ISO).

За своєю суттю, “нескінченний тонер” від НР - це ємкість з тонером і чіпом, які додаються до нових пристроїв. Ємкість встановлюється в отвір для заправки, тонер засипається всередину, а функція чіпа - повідомляти про нову “засипку” (фактично, цифровий лічильник тонера можна повертати на відмітку 100%). Фактично, виключено можливість безконтрольної засипки тонера.

Та наразі не відомо, чи можна буде вимкнути лічильник рівня, щоб досипати сумісний порошок. Тож залишається дочекатись літа, і самим побачити, як працюватимуть новинки.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
20 + ? = 23
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{