Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Новітні принтери від HP відмовляються друкувати через відсутність підписки на чорнила

17.06.2020

Постраждавшим від неочікуванної та неприємної ситуації виявився  твіттер-користувач Райан Салліван. Не розуміючи що відбувається, Райан просто побачив на своїй кредитці списані платежі від компанії виробника його недавно придбаного принтера - HP, з позначкою 'InstantInk' по $ 4,99 на місяць. Райан не знав, для чого ці платежі - і скасував їх. І незабаром друкуючи на  принтері Райан помітив на екранні   таке повідомлення.

 

помилка через скасування підписки intant ink

Власник принтера написав в своєму Twitter-аккаунті, що вперше в житті потрапив в подібну ситуацію. Принтер начебто є, він не поламаний, заправлений - але не працює. 

У коментарях під твітом користувачі соціальної мережі пояснили, що він був передплатником програми HP Instant Ink, яка пропонує різні «тарифи на друк», починаючи з безкоштовного тарифу (15 сторінок в місяць) і закінчуючи тарифом у 20$ за 700 сторінок друку в місяць! Тобто Ви платите фіксовану суму кожен місяць - і друкуєте скільки завгодно сторінок в рамках передплаченного вами тарифу, а HP зобов'язується заправляти Ваш принтер по закінченні чорнил в ньому. Насправді для деяких власників це може бути і справді вигідна пропозиція, яке дозволяє заощадити до 50% суми (за розрахунками HP).

Українським користувачам нових принтерів від HP можна не боятись що дана неприємність може трапитись з ними, адже дана послуга просто не працює на території нашої країни.

Список країн які підримуються на данний момент.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
12 + ? = 17
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{